Bidprentjes

Op deze pagina heeft u toegang tot de bidprentjes van mensen die in Sint Tunnis geboren zijn, gewoond hebben en er gestorven zijn.

U kunt de bidprentjes op drie manieren doorzoeken:

  1. U typt een zoekterm in het zoekvenster. Druk dan op de returntoets. Er verschijnt een nieuwe pagina met de zoekresultaten. De naam van de overledene wordt telkens weergegeven zoals hij op het bidprentje staat. Soms is dat de roepnaam, soms de volledige doopnamen. Als er veel resultaten zijn passen ze niet allemaal op een pagina. Helemaal onderaan op de resultaatpagina ziet u het aantal pagina’s waarop de rest van de resultaten staan. In dit geval is dat 17 . Bladert u dan even verder.
  2. Ga naar het menu Thema’s. Kies dan de pagina waarop de eerste letter van de achternaam staat. Scroll dan door tot u de gezochte heeft gevonden. De pagina’s met de letters Bidprentjes A-Z ziet u rechts verschijnen.
  3. U gaat naar de selectielijst hieronder. Daar ziet u de letters van het alfabet. U vinkt de eerste letter van de achternaam aan, bijvoorbeeld J. Alle namen met J komen te voorschijn. In de lijst van Beginletters (3) ziet u de eerste 3 beginletters van de achternaam. Daaruit maakt u de volgende keuze. De gezochte achternaam vindt u in de lijst. Het is mogelijk dat u de gezochte achternaam in de lijst van Familienaam al ziet staan. Klik dan daarop.

Als u op het bidprentje klikt, verschijnen er ook andere gegevens van de overledene, zoals de geboorte- en sterfdata. Voorzover er op het bidprentje namen van echtgenoten en samenwonende partners staan vermeld, hebben we die ook gegeven.

Als het programma traag reageert, controleer dan uw internetverbinding.

Mocht u suggesties hebben voor verbeteringen, neemt u dan contact met ons op.

Twee tijdelijke mogelijkheden (voor testers):

Mogelijkheid 1 (simpel zoekvenster)

Mogelijkheid 2 (uitgebreide selecteeropties)