De Heemkundevereniging is bezig met de voorbereidingen voor de tentoonstelling over de Middenstanders in de periode rond 1935. We willen dan ook een boek hierover uitgeven.

Foto’s gevraagd!

Bij deze willen we iedereen vragen die foto’s heeft van middenstanders uit die tijd om een kopie of scan. Ook voorwerpen die iets met deze middenstanders te maken hebben zijn welkom.

Het gaat vooral om de volgende personen:

Helm Jansen, Herman Schik, Driek Wientjes, Driek de Schoester, Johann Simons, Christ van Heijster, wed. Pennings-Verhoeven, Janus de Jong, Tien van den Bogaard, Handri Gieben, Harrie van de Mortel, Dorus van Tienen, Toon van Es, Johannes Pennings, Tien Verstegen, Marinus van Raaij, Ben van de Kamp, Koos Tausch, Reinier van de Vorle, Aldenhuizen, Driek “Brem” Toonen, Handrie Reijnen, Piet Gieben, Piet Jansen, Richard Arts, Nic Verplak, Fons van Hulst, Lam de Best, Sjef Vloet, Hannes Lomme, Teng Willems, Charles Manders, Peter van Heijster, Tien van Tits, Jan Verhofstad, Handri Pennings, Frans van Uden, Willem Kroef, Marinus Schuurmans en Koos van Tienen.

Kunt u ons helpen, neem dan contact op met Paul Eling, paul.eling@donders.ru.nl of tel 0485-381521.

Door Paul